• IKWV

Vacature: hoofdredder Stad Nieuwpoort

Stad Nieuwpoort is op zoek naar een Hoofdredder strand - medewerker sport (C1-C3)

Als hoofdredder strand – medewerker sport sta je in voor het coördineren van de jobstudenten die onder de sport- en reddingsdienst vallen. Daarnaast coördineer je ook verschillende activiteiten die door de sportdienst georganiseerd en uitgevoerd worden, dit in samenwerking met het team van de sportdienst.

Dit alles met het oog op een goede dienstverlening, wat betreft de sport- en reddingsdienst, en dit naar de toeristen en inwoners van de stad Nieuwpoort toe.

Je waakt over het efficiënt en doeltreffend inzetten van jobstudenten en middelen binnen de reddingsdienst, de sportstranden, het project “Zon, Zee, Zorgeloos”, de EHBO-posten.

Je ondersteunt de sportfunctionaris bij het coördineren, leiden en ondersteunen van de jobstudenten redders aan zee, de jobstudenten op de sportstranden, van de jobstudenten van project “Zon, Zee, Zorgeloos” en van de jobstudenten op de EHBO-posten.

Je zorgt als hoofdredder voor de communicatie en samenwerking met het IKWV toe.

Je biedt administratieve ondersteuning aan de collega’s van de sportdienst.

Je draagt bij tot een moderne en klantgerichte dienstverlening.

Je bent samen verantwoordelijk voor de professionele werking van de dienst.

De uitgebreide functiebeschrijving kan je in de inlichtingenbundel terug vinden.


Meer info op: https://jobs.nieuwpoort.be/nl/hoofdredder-strand-medewerker-sport-c-1-c-3


411 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Overzicht verloren gelopen personen juli 2020

389: het totale cijfer verloren gelopen personen in juli ligt opnieuw een stuk lager dan voorgaande zomer. Het minder goede strandweer tijdens de eerste weken van juli zit hier zeker voor iets tussen,